Over Ons

Klik hier om Dienstenwijzer document te downloaden

Klik hier om Dienstverlenings document Vermogen opbouwen te downloaden

Klik hier om Dienstverlenings document Risico's afdekken te downloaden

Klik hier om Dienstverlenings document Hypotheekvraag te downloaden


MTL is een jonge en dynamische onderneming die gespecialiseerd is in Letselschade en het geven van advies op verschillende gebieden. Onze juristen beschikken over ruime werkervaring en kennis. MTL hecht waarde aan eerlijk advies en transparantie. Zoals onze naam ook impliceert, staan uw belangen centraal.

 

U kunt bij ons terecht voor het verhalen van uw letselschade dat veroorzaakt is door een derde. Een aantal voorbeelden uit onze praktijk zijn:


- verkeersongeval; na een verkeersongeval kunt u een whiplash of andere verwondingen oplopen. Dit kan er toe leiden dat u uw werk niet meer (goed) kunt uitvoeren en bovendien heeft dat ook nog effect op uw sociale functioneren.


- eenzijdig verkeersongeval; indien u een SVI dekking hebt, kan uw letselschade verhaalt worden op de eigen verzekeraar. Passagiers zijn ten alle tijden verzekerd via de WA verzekering!


- medische fout; helaas komt het vaak voor dat een arts een 'fout' maakt. Laat u niet afschepen met een excuus. 


- bedrijfsongeval; werkgevers zijn aansprakelijk voor gedragingen van hun werknemers en de werkomgeving. De werkgever heeft dus een risicoaansprakelijkheid en een schuldaansprakelijkheid. Dit brengt met zich mee dat niet alleen fysieke schade, maar bijvoorbeeld ook psychische schade naar aanleiding van pesten moet worden voorkomen door de werkgever. Zo niet, dan moet de (verzekeraar van de) werkgever u schadeloos stellen.


- letsel door dieren; stel uw kind loopt op de galerij en wordt gebeten door de hond van de buren. Naast de schade aan uw kind worden ook uw kosten voor de verzorging van uw kind gevorderd bij de verzekeraar van tegenpartij.Visie

Missie

Klik hier om Dienstenwijzer document te downloaden